Πάμε άλλη μία;
Κώστας Τζαναβάρας
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Oberon, chief των ξωτικών
(διαβάστε περισσότερα)
Θέσεις


Ιδρυτική διακήρυξη πολιτικής κίνησης «ΜΑΖΙ αναπλαισίωση»
678 αναγνώστες
Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011
20:59

[σχέδιο διακήρυξης, σε ταχύρρυθμη συζήτηση μέσω διαδικτύου]

 

 

Έλληνα πατριώτη, Ελληνίδα πατριώτισσα,

 

Βέβαιος είμαι ότι ίλιγγο θα νοιώσεις και μόνο στη θέα του ύψους στο οποίο βάζω τον πήχη της προσωπικής μου προσπάθειας και της αντίστοιχης Εθνικής προσπάθειας που έχω χρέος να ηγηθώ.

 

Από την σημερινή κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης, και λίγο πριν τη χρεοκοπία, ο στόχος – απολύτως εφικτός ! – είναι να ξαναγίνουμε οι ηγέτες του κόσμου, με μεγαλύτερη ισχύ ακόμη και από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου.

 

Πρωτοπόροι, όπως πάντα ήμασταν, θα οδηγήσουμε δυναμικά τον κόσμο στη νέα ειρηνική εποχή, στην εποχή της αξιοκρατίας, της βαθειάς αλληλοκατανόησης, της αρμονικής συνύπαρξης, της αγάπης με ευθυκρισία.

 

Θα φέρουμε σε σύντομο χρόνο κοσμογονικές αλλαγές σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, αξιοποιώντας με καινούργιο πνεύμα τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη επιστήμη και τεχνολογία  και κυρίως το διαδίκτυο.

 

Ο νέος κόσμος θα τείνει στη μεγιστοποίηση του ελεύθερου χρόνου όλων, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα εξ ίσου σε όλους, ανεξάρτητα από φυλή ή θρησκεία, τις συνθήκες για ανάπτυξη των πρωτοβουλιών και των δραστηριοτήτων τους.

 

Κοσμογονικές αλλαγές στις μεταφορές, στη διατροφή, την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον χρηματοοικονομικό τομέα, στη δημόσια διοίκηση.

 

Κυρίως όμως νέες προσεγγίσεις, βάσει των δεδομένων αντίστοιχων προχωρημένων επιστημονικών θεωριών, στις σχέσεις των δύο φύλων, στη διαχείριση συναισθημάτων, στην ρεαλιστική εξασφάλιση και ευφυή επιδίωξη αρμονικών σχέσεων μεταξύ των ανομοίων.

 

 

Σήμερα η ιστορική χώρα μας, που έδωσε τα φώτα στην ανθρωπότητα σε όλους τους τομείς, βρίσκεται υπό την διακυβέρνηση μιας ανεκδιήγητης ομάδας ανίκανων και εμφανώς αποβλακωμένων.

 

Δεν αντιλαμβάνονται καν ότι είναι στην συνείδηση του Λαού κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία. Και ότι η καταδίωξή τους, αν δεν προσχωρήσουν στην λογική, θα είναι ανηλεής.

 

Η τυφλή προσαρμογή τους σε ξενόφερτα πρότυπα, σε συνδυασμό με την εξόφθαλμη εγωλατρία τους, τους έχει εγκλωβίσει σε μια καταδικασμένη σε αποτυχία προσπάθεια να «συνετίσουν» τον αδούλωτο Ελληνικό Λαό.

 

Δεν τους λέει τίποτα η φράση του Ρήγα Φεραίου «του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει».

 

Αρνούνται να αξιολογήσουν το αδιαμφισβήτητο ιστορικό δεδομένο ότι λαοί σαν τους Γερμανούς, στους οποίους πρόθυμα δίνουν «γην και ύδωρ», κατέβηκαν από τα δένδρα χιλιετίες μετά από τους προγόνους μας.

 

Αρνούνται να αναλογισθούν τι ακριβώς σημαίνει το ότι οι ως άνω γνώρισαν τον γραπτό λόγο προ χιλίων περίπου ετών.

 

Αρνούνται να καταλάβουν ότι ευνομούμενη πολιτεία που έχουν οι άλλοι τους τελευταίους αιώνες, στα δικά μας μέρη υπήρχε πριν ακόμη και τον Τρωικό πόλεμο – δηλαδή εδώ και πάνω από 3.200 χρόνια.

 

Αρνούνται να καταλάβουν ότι είμαστε εμποτισμένοι με την αίσθηση του μέτρου, του δικαίου, της τάξης, της φιλοπατρίας και είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να τα κάνουμε πράξη εκτελώντας το καθήκον που μας υπαγορεύει το χαρακτηριστικό που μας διακρίνει από όλους τους άλλους λαούς του κόσμου : το φιλότιμο.

 

Φιλότιμο που μας έχουν φέρει στην κατάσταση να μην πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι ότι το έχουμε ακόμη, αφού η πολύχρονη προσπάθεια επιβολής αυτών που είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε από μόνοι μας, μας έχει φέρει από αντίδραση στο αντίθετο άκρο : στην πλήρη ανυπακοή.

 

Τους είναι ακατανόητος ο μύθος του Αισώπου : Ο Άνεμος και ο Ήλιος έβαλαν στοίχημα ποιος θα καταφέρει να πάρει γρηγορότερα την κάπα ενός βοσκού. Ο Άνεμος – πρώτος – φύσηξε δυνατά, μετά δυνατότερα, όλο και πιο δυνατά, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει τον βοσκό να σφίγγει όλο και περισσότερο την κάπα του.

 

Μετά βγήκε απλώς ο Ήλιος, έλαμψε, και ο βοσκός πρόθυμα έβγαλε την κάπα του.

 

Όπως έγραψε σοφά ο Ινδός νομπελίστας ποιητής του Μεσοπολέμου Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ, ανταποκρίνονται στην προδιαγραφή «ό άμυαλος ξέρει πώς να χτυπήσει». Εμείς αντίστοιχα τον δικαιώνουμε ιστορικά στην συνέχεια της αποστροφής του : «ο σοφός ξέρει πώς να διδάξει».

 

Αυτή η σοφία, αυτή η αρχοντιά, μας χαρακτήριζε πάντα και μας έκανε να ξεχωρίζουμε στα πάντα, να εκπλήττουμε τον κόσμο, όπως π.χ. τον Winston Churchill που πρόφερε το «οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες».

 

 

Τα ανοσιουργήματα των σύγχρονων Εφιαλτών είναι εμφανώς στα χνάρια της Γερμανικής Κατοχής, μιμούνται την ακραία ωμότητα των στρατευμάτων κατοχής.

 

Απάνθρωπες επιθέσεις σε λαϊκά στρώματα, στην κοινωνική ασφάλεια, στο κεκτημένο επίπεδο διαβίωσης, ακόμη και σε προστασία αναπήρων, στην ίδια την ελευθερία αυτού του περήφανου Λαού.

 

Όλη η οικονομική τους πολιτική εξαντλείται σε φορομπηχτικές πρακτικές και σε πρόσκαιρα εισπρακτικά μέτρα. Ψάχνουν λύσεις στο χάος, ενώ στην πραγματικότητα κανείς δεν θα τους εμπιστευόταν τη διαχείριση π.χ. ενός περίπτερου. Ψέματα ;

 

Δεν αντιλαμβάνονται προφανή : πώς θα γίνουν ξένες επενδύσεις όταν οι ίδιο οι Έλληνες έχουν στείλει μαζικά τις καταθέσεις τους στην Ελβετία ;

 

Οι Εφιάλτες είχαν πάντα ένα μείγμα προδοσίας και παρανόησης του ορθού, και σίγουρα στις τάξεις των σημερινών δοσίλογων είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν πατριώτες που έχουν παρασυρθεί από τα ανιστόρητα και αβάσιμα επιχειρήματα της άλλης πλευράς.

 

Από θέση ισχύος έχουμε το περιθώριο να τους δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία να εξασφαλίσουν το «ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας» που κατοχυρώνει το δίκαιό μας.

 

Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιον γιατί δεν σκέφθηκε «εκτός ορίων», γιατί δεν βγήκε έξω από τον τρέχοντα τρόπο σκέψης.

 

Αυτός ο άλλος τρόπος σκέψης εκφράζεται από το κείμενό μου «Νέα Ελλάδα – turn key solution» το οποίο θα τους αποσταλεί με αριθμό πρωτοκόλλου αύριο.

 

Οι επαΐοντες της πολιτικής μας ζωής καλούνται να αντιληφθούν μόνοι τους  την προφανή άγνοιά τους.

 

Έχουν το πολύ 48 ώρες προθεσμία να αναγνωρίσουν ότι είναι τελείως λάθος ο τρόπος που προσεγγίζουν την κατάσταση και την πηγή των αλλόκοτων προβλημάτων της σημερινής ιστορικής κρίσης στην πατρίδα μας.

 

Αν δεν το πράξουν και συνεχίσουν την «προσπάθειά» τους, θα απολέσουν οριστικά το ως άνω ελαφρυντικό. Είναι τόσο προφανής η ισχύς των επιχειρημάτων που είναι θέμα χρόνου και μόνο η επικράτησή της φιλοσοφίας ζωής που αναπτύσσεται.

 

 

Η σκέψη μας, πατριώτη και πατριώτισσα, πρέπει να είναι, πέρα από τους μικρούς που προσπάθησαν μάταια να υποτάξουν αυτή τη χώρα, στην επόμενη μέρα, στις κοσμογονικές αλλαγές.

 

Θα βάλουμε το διαδίκτυο, με τελείως απλοποιημένο και φιλικό στο χρήστη τρόπο, να μας κάνει τη ζωή εύκολη, ανθρώπινη.

 

 

Η διακίνηση αγροτικών προϊόντων και άλλων καταναλωτικών προϊόντων, μέσα από ένα εξελιγμένο σύστημα σε περιβάλλον web, θα εξασφαλίσει ποιότητα στη διατροφή, οικονομία, ηρεμία.

 

Η νοικοκυρά θα μπορεί εύκολα να παραγγείλει τα προϊόντα της αρεσκείας της, από τον προμηθευτή της αρεσκείας της και να τα έχει στην πόρτα της ή στο πρατήριο της γειτονιάς της.

 

Στην άλλη άκρη ο προμηθευτής θα ενημερώνει εύκολα την πελατεία για τις διαθέσιμες ποσότητες των καθορισμένων προϊόντων του.

 

Η διακίνηση, αυτοματοποιημένη και μαζική, θα αποκαθηλώσει το κόστος διακίνησης με προφανή αποτελέσματα. Η διασφαλισμένη ταυτότητα του προϊόντος θα είναι αβίαστα κίνητρο ποιοτικής αναβάθμισης των προϊόντων.

 

Αυτές είναι οι βασικές προδιαγραφές και οι λεπτομέρειες είναι θέμα ειδικών που δεν είναι εφικτό να εξηγηθούν στο ευρύ κοινό.

 

Οι συνέπειες όμως του συστήματος αν στέκει και εφαρμοσθεί είναι πραγματική κοσμογονία : οικονομία, ποιότητα, άνεση χρόνου, ασφάλεια.

 

Οι δευτερογενείς επιπτώσεις έχουν σαν πρώτο θέμα την πλήρη αναστροφή του ρεύματος εσωτερικής μετανάστευσης και την επανακατοίκηση της ερημωμένης υπαίθρου μας. Άλλη ζωή !

 

 

Αντίστοιχη κοσμογονία θα αποτελέσει και η εγκαθίδρυση του συστήματος της web-αριστοδημοκρατίας, ως υπόβαθρου δομημένου εποικοδομητικού διαλόγου σε όλα τα θέματα, από την πολιτική μέχρι την ανάπτυξη επιχειρηματικών πλάνων και φιλοσοφικών συζητήσεων

 

Είναι ένα σύστημα που δίνει την δυνατότητα να παρουσιάζονται πλήρεις εισηγήσεις επί του υπό συζήτηση θέματος, να αναπτύσσεται ανοικτός διάλογος με άνεση χώρου, χρόνου και τόπου, να συγκρίνονται οι ολοκληρωμένες εναλλακτικές λύσεις, να λαμβάνονται ορθολογικά και δημοκρατικά οι αποφάσεις.

 

Ταυτόχρονα καταγράφονται ανεξίτηλα οι θέσεις όλων και κλείνουν τα περιθώρια για ψέματα και υπερφίαλες υποσχέσεις.

 

 

Από εκεί και πέρα φαίνονται … μικρές αλλαγές όπως η επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων των πόλεων με τη χρήση ενός συστήματος ευφυούς οργάνωσης των μεταφορών προσώπων, που θα αποκαθηλώσει άμεσα το χρόνο και το κόστος μεταφοράς, με ταυτόχρονη αναβάθμιση της άνεσης.

 

Επίσης η επαναστατική ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού με την χρήση αντικειμενικού συστήματος αξιολόγησης της προσπάθειας των αγωνιζομένων, θα δώσει μετρήσιμο δείκτη στον καθένα για να συναγωνισθεί τον εαυτό του.

 

Και άλλες.

 

 

Το όλο σύστημα κοσμογονικών αλλαγών αποτελεί ένα «πακέτο» καινοτομιών που, αν το δει κανείς αποσπασματικά, βρίσκει τον εαυτό του να χάνει τωρινές «θέσεις», τη βολή του.

 

Όμως το αδιέξοδο δεν παίρνει επισκευές του τωρινού συστήματος. Αυτή είναι η γνωστή λογική της “turn key solution” [λύση με το κλειδί στο χέρι – σε ελεύθερη μετάφραση]. Χρειάζονται ριζικές αλλαγές !

 

Αυτό τον νέο κόσμο είναι ιστορικό χρέος μας να τον οραματισθούμε και να τον δημιουργήσουμε, διορθώνοντας και τα λάθη που κάναμε όταν βάζαμε τις βάσεις του τωρινού.

 

 

Πατριώτη, πατριώτισσα,

 

Με τέτοια όπλα δεν έχουμε – ξανά ! – αντίπαλο. Οι εθνικές δημιουργικές δυνάμεις κατευθύνονται σε νέους στόχους, σε νέα ιστορικά υψηλά !

 

Από θέση ισχύος – αρκεί μόνο να το πιστέψουμε για να την αποκτήσουμε ! – θα επιβάλουμε στη Γερμανία να καταβάλει στο ακέραιο τις πολεμικές αποζημιώσεις που αρνείται – με την εξόφθαλμη σύμπραξη εγχώριων προδοτών – να καταβάλει, προβάλλοντας τις πιο ωμές ψεύτικες δικαιολογίες και νομικά προσκόματα.

 

Η Γερμανία θα κληθεί να επιλέξει σύντομα ή να συμμορφωθεί ή να υποστεί τις συνέπειες.

 

Ούτως ή άλλως έχει ήδη πολλούς εχθρούς, ίσως δεν έχει καν φίλους, ενώ και οι προοπτικές π.χ. της αυτοκινητοβιομηχανίας της, της πολεμικής βιομηχανίας της ή της βιομηχανίας ηλεκτρικών συσκευών είναι σε προφανή αβεβαιότητα, εν όψει των κοσμογονικών αλλαγών.

 

Επίσης, αν χρειασθεί, θα στείλουμε «αποσπάσματα» νομικών μας σε ενδιαφερόμενες χώρες για την υποστήριξη της εξιχνίασης των πάμπολλων σκανδάλων γερμανικών εταιρειών και της ίδιας της Γερμανίας.

 

Η Γερμανία θα έχει να καταλάβει τη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει : την ισχύ.

                            

 

Πατριώτη, πατριώτισσα,

 

Όλα τα παραπάνω είναι – όσο και αν φαίνεται απίστευτο ! – εύκολα, άμεσα πραγματοποιήσιμα.

 

Το δύσκολο είναι να πάψουμε να βγάζουμε μεταξύ μας τα μάτια μας. Το σαράκι που μας κατατρέχει εδώ και χιλιετίες. Αλλά η κρίση – εμφανώς ! – μας έμαθε πολλά !

 

Στην κρίσιμη σημερινή κατάσταση όλοι [;] εστιάζουν σε αυτά που μας χωρίζουν, αντί να εστιάζουμε σε αυτά που μας ενώνουν και πάντως χωρίς να εξαντλούμε τις προσπάθειες δημιουργικής επίλυσης των διαφορών μας.

 

Οι προσεγγίσεις των σχετικών προβλημάτων, όπως αναπτύσσονται στο κείμενο «Νέα Ελλάδα – turn key solution», δίνουν πλήρεις – κατά κοινή ομολογία ! – ερμηνείες του φαινομένου και τρόπους αποτελεσματικής εξάλειψής του.

 

Σίγουρα, όμως, η ορμή της Εθνικής Αναγεννητικής προσπάθειας θα επιβάλει εκ των πραγμάτων την συστράτευση, όπως έχει γίνει επανειλημμένως στο παρελθόν.

 

 

Ειδικότερα η προσοχή μας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο Εκκλησιαστικό ζήτημα. Πολλοί καταγγέλλουν εύκολα και συλλήβδην τον Χριστιανισμό, τον χαρίζουν εύκολα στον Εβραϊσμό, αγνοούν την ιστορική προσφορά του στο Έθνος, περιφρονούν και υποτιμούν το βαθύ θρησκευτικό συναίσθημα πατριωτών.

 

Είναι βέβαιο ότι Ρωμαϊκής προελεύσεως επιδράσεις απομάκρυναν στην πράξη εμφανώς τον Χριστιανισμό από τους στόχους της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού. Είναι εξόφθαλμο ότι δεν επικρατεί πια αγάπη ούτε μεταξύ των πιστών.

 

Η Εθνική Αναγέννηση βρίσκει και την Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία έτοιμη να προχωρήσει στην δική της Αναγέννηση και σίγουρα την βρίσκει να υψώνει ξανά την φωνή και τα λάβαρα του Εθνικού Αγώνα.

 

Η ανεξιθρησκία, όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, αφορά όλους ! Επί τέλους ήρθε η ώρα να αφήσει ο καθένας τον άλλο να πιστεύει σε όποιον Θεό θέλει, χωρίς να κατακρίνει και να ενοχλεί ο ένας τον άλλον.

 

Και η Εκκλησιαστική περιουσία, για μια πραγματικά εμπνευσμένη Εθνική Ηγεσία, δεν χρειάζεται καν να αγγιχθεί. Αρκεί μια δήλωση της Ιεραρχίας για εγγύηση της Εθνικής προσπάθειας για να φύγει μονομιάς το άγχος του δυσβάστακτου χρέους και να αποκαθηλωθούν τα διαβόητα spreads.

 

 

Πατριώτη, πατριώτισσα,

 

Με αυτές τις σκέψεις προχωρώ στην ίδρυση πολιτικής κίνησης με τίτλο «ΜΑΖΙ αναπλαισίωση» με σκοπό την διεκδίκηση και πραγματοποίηση το συντομότερο της κοσμογονικής αλλαγής στη χώρα μας.

 

Το «ΜΑΖΙ» υποδηλώνει την απαραίτητη Εθνική Ενότητα, με καθορισμένους στόχους και διαδικασίες.

 

Το «αναπλαισίωση» δείχνει την απόφασή μας να αλλάξουμε εκ βάθρων, αλλιώς από μηδενική βάση, τα πάντα. Την αντίληψή μας για τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας, τους οικείους μας, τους συνανθρώπους μας, τις συνθήκες ζωής.

 

Για ένα κόσμο «όμορφο, αρκετά ηθικό, ανθρώπινα πλασμένο».

 

Ο τωρινός πολιτικός κόσμος έχει μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξει ότι μιλώντας για οράματα και καινοτομίες δεν πρόφερε δικαιολογίες. Αν εγκαταλείψουν άμεσα τις κοκορομαχίες και αρχίσουν να σκέπτονται κάτι πέρα από την πολιτική τους επιβίωση, τις καρέκλες και τα προνόμιά τους, τότε τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο εύκολα.

 

Εμείς θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουμε σε δραστικές επείγουσες ενέργειες. Δεν χρειάζονται παραδοσιακοί μηχανισμοί και οι σχετικές ατέρμονες δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες. Ο διάλογος γίνεται άνετα μέσω διαδικτύου και σύντομα θα οργανωθούν ανοικτές εκδηλώσεις.

 

Η πολιτική κίνηση «ΜΑΖΙ αναπλαισίωση» έχει βάση την παρούσα διακήρυξη και το κείμενο «Νέα Ελλάδα – turn key solution».

 

Ο υποφαινόμενος έχει αποδείξει διαχρονικά ότι βάζει πάντα μπροστά την ομάδα και τους στόχους της – με ό,τι αυτό σημαίνει.

 

Όσοι και όσες βρίσκουν σκόπιμο να συστρατευθούν σε αυτή την προσπάθεια, βρίσκοντας ενδιαφέροντες και υλοποιήσιμους τους στόχους της, θα πρέπει να αναλογισθούν τι μπορούν να κάνουν οι ίδιοι και να αναλάβουν σχετικές πρωτοβουλίες.

 

Ο καθένας οφείλει να αντιληφθεί το πόσο τον ενδιαφέρει προσωπικά η επίτευξη των στόχων της κίνησης και να την βάλει στην αντίστοιχη θέση των δικών του προτεραιοτήτων.

 

 

Διμηνιό 9.10.11

 

 

Κώστας Τζαναβάρας

ktzanavaras@otenet.gr

facebook : Kostas Tzanavaras

 

Σχόλια

10/10 20:24  oberon
"Is Germany the Great Savior of Europe?"
By Russ Winter Oct 10, 2011 1:00 pm

http://www.minyanville.com/businessmarkets/articles/eurozone-crisis-german-economy-germany-economy/10/10/2011/id/37309?camp=syndication&medium=portals&from=yahoo

"The acute problem is that the German people themselves don't feel up to or perhaps strong enough for the task of bailing others out.
...
As far as the so-called pristine "flight to safety" of AAA German debt, some analysts are predicting that a credit downgrade is at hand and soon -- even before the implementation of the next round of EFSF, even before the nationalization of sick German banks and even before the Greek bankruptcy. Two years ago, Germany's debt to GDP was 64%. Now, it's 84% and moving up fast.
..."


...
10/10 21:31  PREMIUM
10/10 22:45  oberon
11/10 01:51  GIASEMI
http://youtu.be/JRf6EvGJpns σιγά~σιγά...
11/10 01:58  GIASEMI
http://youtu.be/hAmZym_hW9o

και συ καλά τα λες μακάρι να μπορούσες να πας και παρακάτω~παραπάνω...
11/10 02:04  GIASEMI
11/10 10:28  oberon
11/10 10:47  GIASEMI
11/10 10:49  GIASEMI
Nevermind...
good luck!
11/10 11:13  oberon
... coming soon.
11/10 20:41  oberon
13/10 10:25  oberon
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
7 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σκέψεις, αναλύσεις, προτάσεις και - κυρίως - δράση με εποικοδομητική διάθεση
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις