Πάμε άλλη μία;
Κώστας Τζαναβάρας
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Oberon, chief των ξωτικών
(διαβάστε περισσότερα)
Θέσεις


5 προτάσεις start-up επενδύσεων
653 αναγνώστες
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012
10:16

http://www.dailymotion.com/video/xtncpe_yyyyyy-yyyyyyyyyy-5-yyyyyyyyy-start-up-yyyyyyyyyy_news


Απευθύνω 5 προτάσεις start-up επενδύσεων σε δημιουργικούς Έλληνες, αυτούς που τολμούν να σκέπτονται, αυτούς που έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε πρωτοπόρες δράσεις. Οι υπόλοιποι : δεν θα μπορέσουμε.

Πρώτη πρόταση : ένα πρόγραμμα σε περιβάλλον web που θα οργανώνει τις μεταφορές κάνοντας πράξη το «πες μας πού πας να σε πάμε».

Ο πελάτης θα παραγγέλνει πού θέλει να βρεθεί και πότε, ξεκινώντας από εκεί που θα βρίσκεται, χρησιμοποιώντας τον βέλτιστο συνδυασμό μέσων μεταφοράς – μαζικής και μη. Η απάντηση του προγράμματος θα είναι προσαρμοσμένη και στο προφίλ του.

Με το πρόγραμμα υπάρχει η δυνατότητα να προγραμματίζεται βέλτιστη εξυπηρέτηση τόσο τακτικών μετακινήσεων όσο και τελείως αιφνιδίων αναγκών μετακίνησης, σε ανταγωνιστικό χρόνο, άνεση και κόστος.

Ειδικότερα θα μπορούν ακόμη να οργανώνονται μεταφορές μαθητών σχολείων, προσωπικού επιχειρήσεων, τουριστών κ.λ.π.,

Ακόμη μεγαλύτερη διαφορά με τα προγράμματα που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά είναι στη δυνατότητα να υποστηρίζεται η σύνταξη κυκλοφοριακών μελετών ανώτερου επιπέδου από τις σημερινές.

Δεύτερη πρόταση : ένα προχωρημένο στατιστικό μοντέλο αμερόληπτης αξιολόγησης της προσπάθειας αθλουμένων, ανάλογα με τα σωματικά, ηλικιακά κ.λ.π. χαρακτηριστικά τους.

Πρόκειται για αντικειμενικό try score που οδηγεί τον καθένα σε προσωπικούς στόχους άθλησης και αναμένεται να έχει ισχυρή επίδραση στον μαζικό αθλητισμό, αλλά και ευρύτερες εφαρμογές, ιδίως στις ασφάλειες.

Τρίτη πρόταση : ένα πρόγραμμα τεχνικής ανάλυσης options, με την μελέτη απλής μεταβλητής που εκφράζει ενιαία όλα τα τρέχοντα data συμβολαίων του υπ’ όψιν αντικειμένου.

Στόχος είναι η σημαντικής ακρίβειας πρώιμη πρόβλεψη της τιμής που θα λήξουν τα συμβόλαια και η προσοδοφόρα λήψη κατάλληλων σύνθετων θέσεων.

Τέταρτη πρόταση : ένα πρόγραμμα σε περιβάλλον web που θα οργανώνει και διασφαλίζει τον γόνιμο παραγωγικό διάλογο.

Συγκεκριμένα θα διαχειρίζεται την συζήτηση σεναρίων, με τη συντεταγμένη διατύπωση διευκρινιστικών ερωτήσεων, αντιρρήσεων και εναλλακτικών προτάσεων, οργανώνοντας άμεσες διαδικασίες ψήφισής τους από τους κατά περίπτωση έχοντες λόγο.

Πέμπτη πρόταση : περαιτέρω επεξεργασία της πρότασής μου για ένα καινοτόμο φορολογικό σύστημα στη χώρα μας.

Η πρόταση έχει υποβληθεί δημοσίως και αυτοβούλως στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και έχει λάβει εύγλωττη θερμή ευχαριστήρια απαντητική επιστολή.

Εν όψει συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού του Οικονομικού Έτους 2013 θα ετοιμάσουμε συγκεκριμένη πρόταση, στη βασική φιλοσοφία της υπάρχουσας προμελέτης.

Η πρόταση φιλοδοξεί βασίμως να πυροδοτήσει ένα μακροχρόνιο ενάρετο κύκλο ανάπτυξης της Χώρας μας.

Είναι προφανές ότι, σε περίπτωση επιτυχίας του εγχειρήματος, η προβολή της ομάδας εργασίας που θα το επεξεργασθεί και θα το προωθήσει θα είναι ευρεία.

Οι προτάσεις απευθύνονται αδιακρίτως σε όσους θα μπορούσαν να συμβάλουν, όπως χρηματοδότες επενδυτές, πανεπιστήμια, ιδρύματα που έχουν σκοπούς σχετιζόμενους με την πρόοδο της Χώρας μας, καθώς και σε κατά περίπτωση δυνητικούς πελάτες.

Επίσης οι προτάσεις απευθύνονται κατά περίπτωση σε όσους θα ήθελαν να τις υλοποιήσουν μετά από σύνταξη μελέτης σκοπιμότητας από τον υποφαινόμενο ή/και με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Κατά μείζονα λόγο απευθύνεται σε επιστήμονες και άλλους επαγγελματίες που θα ενδιαφέρονταν να συμβάλουν συνεισφέροντας προσωπική εργασία, με συμμετοχή στα οφέλη των αντίστοιχων εγχειρημάτων.

 

Πάμε ΜΑΖΙ ;

 

16/9/2012

 

Κώστας Τζαναβάρας Α.Τ.Μ. – Ε.Μ.Π.,

Σύμβουλος μηχανικός & μελετητής Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων

Πάροχος γενικών τεχνικών και επιστημονικών συμβουλών - Συγγραφέας

ktzanavaras@otenet.gr  τηλ. 2742026049 Τ.Θ. 58 ΚΙΑΤΟ 20200

Σχόλια

17/09 18:04  oberon
Στην πρώτη πρόταση ο βασικός ανταγωνιστής : http://maps.google.com/

Η διαφορά στην εξυπηρέτηση του πελάτη θα είναι "μέρα-νύχτα".
18/09 09:18  oberon
Άφωνη...

18/9/2012
07:16

Του Άγη Βερούτη

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3280801&pg=2&pid=3280890&orderdir...

κ. Βερούτη,

Η φιλότιμη προσπάθειά σας να βρείτε τους φταίχτες δεν έχει καν τη φιλοδοξία να ισχυρισθεί ότι προσεγγίζει το απώτερο αίτιο. Για κάποιο λόγο - εσείς τον ξέρετε - αυτό το "ψάρι" δεν "βρωμάει από το κεφάλι".

Αλλά ας πάμε καλύτερα στην ουσία : σας αρέσει να κατακεραυνώνετε τους έχοντες την τυπική συμπεριφορά της γενιάς του Πολυτεχνείου, αλλά τί είσαστε διατεθειμένος να κάνετε απέναντι σε μία εξαίρεση αυτής της γενιάς ;

Ιδού :

http://www.dailymotion.com/video/xtncpe_yyyyyy-yyyyyyyyyy-5-yyyyyyyyy-start-up-yyyyyyyyyy_news
13/10 10:00  oberon
Πρόγραμμα οργάνωσης μετακινήσεων «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ»

http://www.dailymotion.com/video/xtxurt_yyyyyyyyy-yyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyyyy-yyyy_tech
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σκέψεις, αναλύσεις, προτάσεις και - κυρίως - δράση με εποικοδομητική διάθεση
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις